top of page

Tiedekutsut

Kutsujen pituus on puolitoista tuntia ja paketti sisältää kolmesta viiteen valitsemaasi (tai lapsen valitsemaa) koetta. Kutsuihin voi osallistua maksimissaan kymmenen lasta. 

Me tulemme luoksesi ja sinun tarvitsee vain järjestää pöytätilaa, vettä ja roskakori!

Tarjolla on kolme eri kutsuvaihtoehtoa:

Eikö siivoaminen kiinnosta juhlien jälkeen? Lisäpalveluna tarjoamme tilan kutsuille, hommaamme paikalle herkut ja juomat (10 lapselle), ja kutsujen jälkeen hoidamme siivouksen! Hinta 100€.

Seikkailija-peruspaketti

Adventurer / Seikkailija peruspaketti – lisäksi päivänsankari saa omakseen Tiedettä Kotioloissa -kirjan!

 

Hinta 250€

Tiedemies -lisäpaketti

Juhlien päätteeksi päivänsankari saa omakseen Tiedettä Kotioloissa -kirjan sekä laboratoriotakin!

Hinta 300€.

Professori
deluxe
- lisäpaketti

Tämä deluxe -kutsupaketti sisältää Tiedettä Kotioloissa -kirjan sekä laboratoriotakin päivänsankarille. Lisäksi hinta sisältää juhlapaikan, siivouksen, herkut sekä tiedehenkisen synttärikakun!

Hinta 399€.

lava2.jpg

Kokeet

Dr Ella Of Science on julkaissut kirjan Tiedettä Kotioloissa, jonka avulla voit tehdä tiedekokeiluja kotonasi! Hanki kirjasi tästä suomeksi tai englanniksi - e-kirjana tai tavallisena paperikirjana!

Tiedekutsuilla voit nauttia viidestä eri kokeesta, jotka voit valita alla olevasta listasta:​

  • Laavalamppu

  • Tulivuorenpurkaus

  • Rakettien ammunta

  • Salaviestit

  • Sormenjäljet

  • Staattinen sähkö

Tiede on iloinen asia!

Sopimusehdot

Hintoihin saatetaan lisätä matkakuluja, jos kutsut pidetään Tampereen talousalueen ulkopuolella.

 

Maksuehdot: Juhlista peritään sadan euron varausmaksu, joka suoritetaan laskussa mainitulle tilille. Koko laskun eräpäivä on kaksi viikkoa ennen juhlapäivää.

 

Peruutus: Juhlatilauksen voi peruuttaa yli seitsemän päivää ennen tapahtumaa, jolloin vain varausmaksu peritään asiakkaalta. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista ei suoriteta maksuhyvitystä.

 

Vastuuvakuutus: Tiedevastaava takaa, että lapset saavat viettää juhlansa turvallisesti. Lasten on kuitenkin käytettävä laboratoriotakkeja päällä ja kuunnella tarkasti esittelijän ohjeita.

 

Turvallisuus: Jos juhlien vieras käyttäytyy tavalla, joka on vaaraksi hänelle itselleen tai muille, meillä on oikeus kieltäytyä juhlien pidosta. Jos tiedevastaava joutuu kertomaan tästä asiakkaalle, eikä tilanne parane, tiedejuhlat saattavat keskeytyä. Näissä tapauksissa ei suoriteta maksuhyvityksiä.

Teemme kaikkemme, että kutsut ovat varmasti turvalliset!

Kutsut ovat osallistujilleen turvalliset. Noudatamme kaikkia turvallisuusohjeita sekä voimassa olevia pandemiasuosituksia. Ryhmien kokoa säätelevät paikalliset määräykset ja ohjeet. Myös ohjaajalla on suojavarusteet. Kaikki tarvikkeet ja materiaalit desinfioidaan ennen kutsuja.

bottom of page